Reno Čibej


Vokal / Akustična kitara
Svojo glasbeno pot začenja šele v 6. razredu osnovne šole, se vpiše v glasbeno šolo z igranjem klarineta. Glede na to, da je v družini glasba tradicija ( njegov oče je bil profesionalni trobentač z akademsko izobrazbo) kmalu začne igrati v raznih orkestrih , kjer ga zamika saksofon in spoznava korenine jazz-a v Idrijskem Plesnem in zabavnem orkestru. Po dokončani Idrijski glasbeni šoli igra v raznih bendih – Hg, Continental, kjer kmalu prevzame vlogo glavnega pevca. Enako vlogo prevzame tudi pri Kingstonih, kjer sodeluje tudi kot soavtor glasbe in besedil. Saksofon je še vedno njegov priljubljen inštrument, pevsko tehniko pa izpopolnjuje pri Vocalbridge studio – Nataši Nahtigal.
Dare Kaurič


Bass / Vokal
Za glasbo se navduši ob poslušanju sestrinih plošč razno raznih izvajalcev in kaj kmalu tudi sam začne intenzivno trenirati kitaro. Tako že v mladih letih žaga po kitari v sedaj že legendarnem punk bandu KuZle. Pri skupini Kingston igra bas kitaro, rapa, je občasni glavni vokalist, avtor in soavtor glasbe, pisec besedil. Poleg uspešnic za Kingston je tudi krivec za marsikateri hit Zablujene Generacije, Atomik Harmonik, Natalije Verboten, Mambo Kings-ov, itd. Leta 2011 izda samostojni album “Partigiano Di Amor”, ki ga pokaže v nekoliko drugačni luči, kot smo ga vajeni pri matičnem bandu Kingston. Poln entuzijazma še vedno znova raziskuje, odkriva in se preizkuša v različnih glasbenih smereh.
Zvone Tomac


Klaviature / Spremljevalni vokal
V svet glasbe ga popelje oče, ki mu za peti rojstni dan kupi legendarne električne orgle Farfisa. Po nekaj mesecih že “po posluhu” preigrava razne evergreene. Ob koncu srednje šole zaključi 10. letnik klavirja in ima samostojen klavirski koncert. Leta 1994 se vpiše na akademijo za glasbo v Ljubljani in postane član skupine KINGSTON. V svojem arhivu ima številne glasbene nagrade (Zlati petelin, zmaga na festivalu MMS, diamantne in platinste plošče,…). Skladbe katerih avtor je, so bile do sedaj prodane na več kot 250.000 nosilcih zvoka. Ima svoj glasbeni studio TOM, kjer so nastale številne uspešnice za Bepop, Game over, Power dancers, Sebastiana, BBT, Rebeko Dremelj, Domna Kumra, Natalijo Verboten,…
Dejan Dimec


Kitara / Spremljevalni vokal
Dejan prihaja s Koroške, natančneje iz Mežice. Skupini Kingston se pridruži leta 2006. Že v osnovni šoli je na akustični kitari začne preigravati prve riffe takratne hard rock in metal muzike. Z električno kitaro se stvar nadgradi in začne se sodelovanje pri različnih komercialnih zasedbah. Ob koncu srednje šole se priključi trdo-rockovskemu bandu Blind Hate s katerim posnamejo ploščo in uspešno koncertirajo po celi Sloveniji. Skozi ves ta čas si služi kruh v različnih komercialnih zasedbah.
Ob skupini Kingston je Dejan član koroške zasedbe Faušdur band, med tednom podaja znanje mladim kitaristom v svoji šoli kitare, v zadnjem času pa z avtorskim projektom sodeluje s priznanimi slovenskimi izvajalci.
Klemen Ogrizek


Bobni
Klemnova starša prihajata iz glasbenih družin zato ni čudno, da kmalu pristane v glasbeni šoli in pevskem zboru. Po violini in klarinetu mesto bobnarja prvič zasede, ko se s prijatelji odloči, da se preizkusijo na tekmovanju šolskih ansamblov. Sledi prva rock skupina, prestop med izkušene glasbenike, »Mary Rose« in nastop na ljubljanskem stadionu na koncertu Joe Cockerja, snemanje prve plošče v Studiju Tivoli, sodelovanje z Dejo Mušič (karaoke) in nastop na koncertu Zucchera, sodelovanje z Vilijem Resnikom, Sašo Vrtnarjem, Dado Topičem (nastop na Zadar festu)in KINGSTONI. Sledijo nastopi na festivalih, glasbeno vandranje po Grčiji, Španiji, Franciji; nastopi na velikih odrih, nastop v Križankah ob 15. obletnici skupine in še in še..
Kingston


Biografija
Skupina Kingston je ena najbolj priljubljenih slovenskih glasbenih skupin, vsekakor pa tista, ki da poseben pečat vsaki pravi zabavi. Pozitivna energija, izjemna karizma na odru, kakovost izvedbe glasbe in nizanje uspešnic, so glavne karakteristike, ki Kingston držijo v samem vrhu že 20 let.
Kljub temu, da so trikratni zmagovalci festivala MMS, dobitniki treh Zlatih petelinov, da so se njihove plošče prodajale v zlatih in platinastih nakladah, da je večina njihovih hitov že skorajda ponarodelih – so še vedno ostali skromni in imajo pristen stik s svojimi oboževalci.
Kingstoni veljajo za enega najbolj koncertno aktivnih glasbenih kolektivov in letno opravijo okoli 100 koncertov, kar ob dejstvu, da jih odlikuje kombinacija kakovosti in uspešnic, niti ni presenetljivo.