07
MAJ
2019

CELA ULICA NORI 25 LET

Comments : 0

Zdi se kot bi bil z nami že od nekdaj, a je od  njihove prve skladbe minilo »šele 25 let«. Šalo na stran, 25 let je vsekakor dolga doba, sploh za glasbeno skupino. V času medijske ignorance slovenske popularne glasbe je velik dosežek ostati med uspešnejšimi in aktivnejšimi zasedbami.

25- letnico delovanja bodo pop prvaki Kingstoni proslavili s serijo koncertov, ki jih bo najmanj 25. Naslov turneje na kateri bodo prekrižarili Slovenijo, je poimenovan po njihovi največji uspešnici Cela ulica nori – 25 let.

Na koncertih bodo predstavljali svoj »the best of« repertoar, sestavljen iz že ponarodelih hitov kot so Cela ulica nori, Mi delamo galamo, Luna nad obalo, Hotel Modro nebo in ostale uspešnice, ki ne smejo manjkati na nobeni zabavi.

Člani zasedbe, ki so tudi zasebno zelo dobri prijatelji, po končani turneji ob 25- letnici delovanja ne nameravajo v pokoj, saj že snujejo nove skladbe. Za začetek pripravljajo čisto poseben glasbeni sladkorček, ki bo kmalu »priletel« na radijske postaje in uradne družbene kanale.

Na njihovem Facebook profilu lahko trenutno spremljate čestitke njihovih glasbenih kolegov, plesnih skupin in sodelavcev, s katerimi so se srečevali v dosedanjih 25. letih. Med njimi najdemo Čuke, Mambo Kings, Alyo, NC Dance, Stojana Auerja, Mišo Molk in še in še… Več na https://www.facebook.com/KingstonBand/.

 

Prvi del turneje »Cela ulica nori 25 let«

 

APRIL

 1. Brežice – DŠB Fest 2019
 2. Novo Mesto – Zebra – Novi trg
 3. Tolmin – Tropikana klub

 

MAJ

 1. Opatje selo – 1. maj na Krasu
 2. Ljubljana – Majske igre – Dan Mestnega loga 2019
 3. Velenje – Velenjska plaža
 4. Metlika – Vinska Vigred
 5. Slovenske Konjice – Dan Mladosti

 

JUNIJ

 1. Idrija – 50 let košarke v Idriji
 2. Vrhnika – Noč na Vrhniki
 3. Slovenske Konjice – 22-letka Radia Rogla

 
POVEŽI SE:

 fb.com/KingstonBand      in.com/KingstonBand    kingstoni.com

 

Stiki z javnostmi

Matjaž Kosmač
031 606132
kingstonproffice@gmail.com

Booking koncerti

041 407 678
kingston.koncerti@gmail.com

Leave a Reply

*

captcha *